Fredag 28.02.2020 Kanalisert beskjed

Livets labyrint
Dere går alle i den
Den veien som er ment. Å stake ut kurs, å mestre tunge tider. Å overleve, det er dette dere skal forstå. Etter hvert vil dere bli mere komfortabel med veien. Mere klok av skade. Det er mange rom og dere skal gjennom dem alle. Når dere forstår at alle rom er like. Da kan dere bedre mestre. Sykdom, kriser, savn, lengsel, få bedre tålmodighet. Akseptere, også døden
Fordi da er tryggheten der. Dere er trygge. På at alt som skjer, er med i mønsteret. Det dere fikk da dere ankom jorden. Og vandringen blir mere begriplig. Finn derfor ly i skyggen av solen når den brenner deg
I ly av stormen når den uler, I ly av regnet når flommer kommer. I ly av kjærligheten dere har i hjertene. Ty der er svarene. Til rett tid. Frem til da, bruk både kart og kompass
Vær våken
Fange dagen. I lys og kjærlighet
Berit Lillian Lund
28/2 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen